Kopieren tot A3

Ondanks de opkomst van digitale documentstromen blijven kopieën een veelgevraagd product. CopyRight! biedt u een ruime capaciteit, hoge kwaliteit en snelle levering en dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

Zwart/wit

Onze copyshop’s zijn uitgerust met de modernste digitale repro apparatuur van Toshiba. Het mooiste resultaat zo snel mogelijk op papier. Voor elke klus heeft CopyRight de juiste apparatuur met het juiste prijskaartje. Zwart wit kopieëren kan al vanaf 2,5 cent ex BTW. En door onze klantenkaarten hoeft u niet eens heel veel kopieën tegelijk te maken voor een goede prijs.

Ook voor de hoge volumes kunt u uitstekend bij ons terecht. Voor het beste zwart/wit resultaat beschikken wij over diverse digitale zwart/wit copiers: de Toshiba 850, veruit de beste digitale copier op dit moment. Deze machine kan automatisch vouwen en nieten, nieten of perforeren. Uw documenten komen dus kant en klaar uit de machine.

Full-color

Verbluffende resultaten, maar nu full-color! Met op alle filialen Xerox digitale full-color copier/printers kunnen wij u ook hier volledig mee van dienst zijn. Met alle kleurconversies en andere geavanceerde functies kunnen er bovendien snelle aanpassingen worden gedaan zonder dat dit u een cent extra kost. Uiteraard zijn al onze digitale copiers ook inzetbaar als printer en scanner. Met onze snelle Fiery Raster Image Processor kunnen wij uw originelen inscannen, naar uw wensen aanpassen, en weer uitprinten. Full-color digitaal drukwerk tegen kopieprijzen.

Copyprints

Met 2 snelle copyprinters kunnen wij u perfecte steunkleur kopieën bieden. Beide machines zijn ook inzetbaar als printer. De steunkleuren zijn: rood, groen en blauw.