Papier / Kantoorartikelen

Wit papier & enveloppen

Helder wit papier, geproduceerd met hout uit productie bossen. Uiteraard is ons papier chloorvrij, en zo milieu vriendelijk. Wij hebben wit papier in gramsgewichten tot 280grs. en ook hebben wij ‘gesatineerd’ papier. Dit laatste is papier met een extra glad oppervlak voor een nog betere afdruk en een nog betere uitstraling.

Witte enveloppen hebben wij in alle gangbare maten (behorend bij A4, A5, A6 en in bank formaat etc.) Van deze enveloppen hebben wij een ruime voorraad.

Gekleurd papier & enveloppen

Behalve onze afdrukken, is ook ons papier van zeer hoge kwaliteit. Wij hebben voor het ‘normale papier’ (gekleurd, 80-200 g/m2) Rainbow van Papyrus. Hierbij hebben we ook bijpassende enveloppen. ook hebben wij “speciale” papiersoorten.

Speciaal papier

Wij hebben een ruime selectie van zogenaamd ‘speciaal’ papier: gemarmerd papier, Novatech, Biotop, Conqueror en ook gerecycled papier.
Wij hebben een ruim
Daarnaast hebben wij nog een compleet assortiment aan sheets en stickervellen.

Kantoorartikelen

Wij beschikken over een basisassortiment van kantoorartikelen in onze filialen in Roden, Helpman en aan de Kerklaan. Zo kunnen wij u volledig van dienst zijn. Wij hebben onder andere ordners, schrijfblokken, nietjes en dergelijke.